Tuesday 2 December 2008

30 Seconds to Mars - A beautiful lie[HQ]


Am descoperit de curand formatia 30 Seconds to Mars...pentru ca sunt geniali! Pentru ca melodiile lor au si alta tematica, pe langa obisnuitele "vai, m-a parasit iubita/iubitul!", "of,cat sunt de indragostit!"," baby ce cool esti", samd. Pentru ca le pasa de soarta lumii (Vezi si http://www.abeautifullie.org/)...si pentru ca pun suflet in ceea ce fac! Pentru ca suna bine;) si pentru ca arata bine (mdah....Jared Leto...stiu! Si nu, nu sunt obsedata de el!Dar da, mi se pare, cum se spune, "Un tip bine!":D)! Si pentru multe alte motive!

A Beautiful Lie e, pana la urma , o melodie care arata cu degetul spre lumea noastra perfecta - uneori e preferabil sa traiesti cu o minciuna frumoasa, mai degraba decat sa faci fata adevarului ceva mai crunt. Totusi, in viziunea mea, melodia ridica semne de intrebare si cu privire la soarta lumii noastre comune pe care, incetul cu incetul, o ucidem! E un cantec despre falsitate si ipocrizie! Un cantec despre...OAMENI!

3 comments:

Anonymous said...

!!! Hehehhh, categoric! :D Ai dreptateeee.
WOW! Stop! Nu ştiu ce am :-? Sunt cam rânjită azi :|
Deci, reiau:
Bineînţeles – sunt de aceeaşi părere. De ce "bineînţeles", vor întreba unii, păăăi :-?? acestora le recomand să asculte măcar unul din cântecele celor de la 30 Seconds to Mars şi dacă sunt oameni deştepţi, sigur vor da afirmativ din cap... probabil, chiar pe ritm!?! :-"
A nu se interpreta următoarele „Şi dacă nu-mi place că e rock, că Jared Leto e naşpa, că etc.-uri înseamnă că sunt un individ prost :-w ?”
Ăhm, nu trebuie să-ţi placă melodia! Importante sunt versurile şi ceea ce ele transmit, so... vi le recomand ( mă repet >:P ) cu toaaată căldura ;;)
Dahlia Wegrzynowski

marcel vişa said...

Muzica e arta. Muzica ce nu e arta,nu e muzica. Muzica transmite un mesaj,muzica ce nu transmite nimic e altceva...ascultă doar muzica.

The man from the Light said...

Salut! nu ma prea am eu cu tematicile tale!Dar ce ai scris despre acea formatie este total ok in gandirea mea de om "bolnav" dupa o anumita categorie de muzia! Cum zicea un comm din cele 2, daca muzica nu transmite un mesaj nu este muzica!Si 2 la mana legat de muzica cu, Iuby Buby esti viatza mea, este de ceva esentza foarte ciudata!Toti canta despre asta si nu cred ca asta este mesajul genereal al muzic fatza de noi! Particular am putea vb mai multe pt ca am vazut ca esti interesata! He he he! Numai bine Just a Light!